SEIZOEN RESTAURANT IN DE WIJNKELDER


Ontdek in de maanden juli en augustus

een seizoen restaurant in de wijnkelder van het Kasteel de Bioul!


Geopend op vrijdag en zaterdagavond.

3-gangen menu voor 39,- euro

Alleen op reservering


Ontdek hieronder een voorbeeld van een menu samengesteld door ons chef-kok!

Millefeuille van gerookte makreel met paprika en passievruchtengelei

- of -

Stukje eendenlever, gekonfijte rode uien in wijn

- of -

Gekonfijte zomergroenten in olijfolie, tomaten (veganistisch)

- of -

Krabvlees met bieslook en dille, ijskoude avocado velouté

Eendenborstfilet met Bioul honing en gedroogd fruit, groene groenten, gebakken aardappeltjes met tijm

- of -

Kabeljauwrug, gebraden courgettes, mousselinesaus

- of -

Boulghour met kruiden en een mix van seizoensgroenten

- of -

Gekonfijte lamsmuis, tomaten met tuinkruiden, gevulde aardappelen, gerookte paprikasaus

Gekarameliseerde ananas, kruimelkoekje en vanille-ijs 

- of -

Rode bessen met Provençaalse munt en basilicum, naturel Bioul sorbet

- of -

Vanille ijs, warme chocolade, slagroom

- of -

Kazen assortiment

Pour le menu de ce vendredi et de ce samedi (les 23 et 24 août),

c'est par  ici : menu de la veraison

Suggestie akkoord van hapjes en wijn voor 20 euro.

Het restaurant is alleen toegankelijk op reservering :

- Per mail : [email protected]

- Par téléphone : 071 159 886